Prologue

Sziasztok! Sajnálom, hogy nem a kijelölt időpontban hoztam, de elég zűrös volt a karácsony előtti időszak, de itt a prológus, ami remélhetőleg elakasztja a szavakat :) Jó olvasást, és komizni ér! ;)
Jace  Mclean
Vannak bűnök, amikért szenvedni kell. Vannak hibák, amiket meg kell bocsájtani. De ha egyik percről a másikra elveszíted Miatta azokat, akik a világot jelentik számodra, akkor már csak egy dolgot tehetsz. Megbosszulod. Elveszed Tőle, ami a legfontosabb neki, reménytelenné teszed az életét, megfosztod Őt a lehetőségtől, hogy szeretteivel legyen, és megakadályozod, hogy megvalósítsa az álmát. Csupán ennyi kell, és készen is van a bosszú, ahogy az igazi szenvedés is. Egyszóval pokollá teszed a mindennapjait, mert van egy nagyon fontos szabály, amit ilyen esetekben észben kell tartani: „nem szabad viszonzás nélkül hagyni mások tetteit”. És erre a legjobb módszer a bosszú, ugyanis nincsenek szabályok, nincs ki megállítson, főleg, ha halott vagy. Nekem is csak a következménnyel kellett számolnom, de ahhoz elég ügyesen kell intéztem a dolgot, hogy mindenki azt higgye, hogy az Ő halála baleset volt.
És honnan tudtam, hogy halálom után ezt kell tennem Vele? A válasz egyszerű. Éreztem, hogy ez a sorsom, s amint megpillantottam, tudtam, hogy csakis Ő a felelős halálomért, és nem volt más választásom, mint viszonozni a szívességet. Ó, Sophie azzal, hogy megjelentél a kórházban, aláírtad a halálos ítéleted, amit nekem kell végrehajtanom. Ne izgulj, a legnagyobb örömmel teszem meg, sőt már a búcsúleveledről is gondoskodtam...
Anya, apa!
Sajnálom, de nem tudtam tovább ezzel a bűntudattal élni, amit Jace halála óta érzek. Felelős voltam azért, mert aznap életét vesztette, de most már én is követem őt a halálba. Tudom, hogy nem ez a legjobb megoldás, azonban nem hiszem, hogy ezzel tovább tudnék élni. Sajnálom, hogy nem személyesen búcsúztam el tőletek, de így is nehéz volt meghoznom a döntést. Így lesz a legjobb mindenkinek. Szeretlek titeket! Tőletek jobb szülőket kívánni se kívánhattam volna.
Sophie

6 megjegyzés:

  1. Fúúúúú te!!!!
    Nagyon igyekezz az első résszel, mert nagyon kíváncsi vagyok!
    Komolyan, tényleg havazik a blogod :D
    Sieeess ;)
    Ügyes vagy! Csak így tovább! ;)
    Imádom, ahogy írsz ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen? :D Tudom, megint visszajött a gonoszság :P Rossz szokás, de Pretty Little Liars néztem szóval... Sietek vele :) Én még mindig nem látom a havat xD Lehet, hogy még erősebb szemüveg kell :P Köszönöm ♥ Sietek :) Te leszel az első, aki megtudja, hogy fent van a rész ;)

      Törlés
  2. Egyenlőre ennyit:
    ÚRISTEN, EZ ATOMDURVA LESZ! :O
    Imádom ♥ Siesssss!!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megnézném, hogy milyen arcot vágsz :D Annyira nem lesz durva :D Csak nagyon xD Tudod, csak a szokásosra kell számítani ;) Köszönöm ♥ Sietek :)

      Törlés
  3. Amikor azt mondtad, reggelre fent lesz a Prológus, nem hittem volna, hogy ez lesz az első dolog, amit meglátok:) De örülök neki:) Viszont, szinte biztos vagyok benne, hogy az elején UTÁLNI fogom Jace-t. Komolyan. Már most is... Hiperszupermegagonosz. Azért, remélem, te nem leszel az:)
    Siess az első résszel! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem biztos, hogy az elején utálni fogod, lehet, hogy csak a közepén vagy csak a végén, vagy az egész történetben ;) Még feleannyira sem gonosz, mint lennie kéne. Azt nem mondtam, hogy én nem leszek az :D Ha Jace gonosz, akkor egy kicsi tőlem is várható, de csak a rész befejezéseként ;) Sietek ♥ :)

      Törlés